M2
Hydromed massage

Hydromed Massage

Hydromed is afkomstig uit Engeland. Bij deze massagevorm ligt u in rugligging op warmwaterkussens. De temperatuur van het water in deze kussens is ca. 45 graden. Bij een hydromed massage kan het gehele lichaam worden gemasseerd terwijl u comfortabel op uw rug ligt. Een ander groot voordeel is dat door de aangename warmte de spieren beter kunnen ontspannen. Hierdoor kunnen de diepere spierlagen eenvoudiger en beter worden gemasseerd. Een hydromed massage kan hierdoor effectiever zijn dan een traditionele ontspanningsmassage.

 

Voor wie is een Hydromed massage geschikt?

In principe is deze massagevorm voor iedereen geschikt. Bijzonder geschikt is deze massage voor zwangeren en voor mensen die, om wat voor reden dan ook, het niet prettig vinden om op hun buik te liggen tijdens een massage.

In de eerste 3 maanden van de zwangerschap kan de massage er voor zorgen dat je je weer fitter voelt. Vanaf de 4e maand kunt u diverse klachten krijgen zoals rugklachten of onrustige benen. Massage kan deze klachten verminderen of zelfs wegnemen. Uit ervaring weten we dat deze massage met name door zwangere vrouwen enorm wordt gewaardeerd en zeer ontspannend werkt in een spannende tijd.

 Hydromed Massage

Welke massageolie wordt er gebruikt?

We gebruiken een reukloze notenolie. Dit natuurlijke product is zeer verzorgend voor de huid. Naar keuze kan een etherische olie worden toegevoegd. Uiteraard is het ook toegestaan om uw eigen massageolie mee te nemen.

 

Hoe lang duurt een massage?

De deelmassage, hierbij worden uw nek, schouders en rug gemasseerd, duurt 45 minuten. De massage van het gehele lichaam duurt 75 minuten. Wij masseren alleen op afspraak.

Hierdoor kunnen we onze massages ruim inplannen. Mocht u onverhoopt wat later zijn dan de afgesproken tijd, geen probleem, maar laat het ons even weten. Bij ons geen gestress, maar alles heel relaxt.