M2
Opleidingen

Welkom bij M2 Opleidingen

 

Bedankt dat u de moeite neemt om onze website te bezoeken. M2 Opleidingen heeft u veel te bieden op het gebied van medische trainingen. Alle trainingen worden verzorgd door zeer bekwame instructeurs. Zij zijn allen werkzaam in de (acute) gezondheidszorg en hebben een ruime ervaring welke ze gebruiken tijdens het verzorgen van de lessen. Dit betekent veel praktijkvoorbeelden waardoor de leerstof meer voor u gaat leven.

 

Naast de reanimatie voor volwassenen kunnen wij u ook het reanimeren van kinderen en pasgeborenen leren. Uiteraard is dit in combinatie met het gebruik van een AED.
Wilt u leren reanimeren of wilt u meer informatie over de werkwijze van M2 Opleidingen, neem dan eens een kijkje op de pagina reanimatie/AED.

 

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een goed opgeleide BHV-er. Hoeveel BHV-ers u als bedrijf moet hebben hangt af van de grote en de aard van de werkzaamheden van uw bedrijf.
Bij ons weet u zeker dat uw BHV-er een kwalitatief goede opleiding krijgt. Een opleiding waarmee de BHV-er uit te voeten kan wanneer elke seconde telt!
Voor meer informatie over onze BHV-opleidingen klikt u op de knop aan de linkerzijde van deze pagina.

 

Tevens bieden wij medische trainingen op maat aan. Bij deze training bepaalt u de inhoud. Uiteraard kunnen wij u voorzien van degelijk advies, maar uiteindelijk heeft u zelf de regie in handen. We hebben inmiddels geruime ervaring in het geven van deze trainingen bij huisartsenpraktijken, fysiotherapiepraktijken, GGD’s en buurtgenootschappen. Bij deze laatste groep hebben wij een training verzorgd ‘Eerste hulp in en om het huis’. Een eerste hulp training waarbij u geschoold wordt in het bestrijden van de meest voorkomende ongelukjes in en om het huis.

Veel van onze trainingen zijn geaccrediteerd. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld voor de GGD IJsselland en de GGD Noord en Oost Gelderland de medische trainingen voor artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten en diverse andere disciplines.


Wilt u weten of deze training iets voor u of uw bedrijf is, neem dan gerust contact met ons op.